header-search
Agostino Mazzocchi utsedd till ny Vice President B2C Sales inom Michelin Europe North
print mail share
close
placeholder-image
west Alla artiklar
print mail share
close

Agostino Mazzocchi utsedd till ny Vice President B2C Sales inom Michelin Europe North

30 september 2022

Den första oktober 2022 tillträder Agostino Mazzocchi sin nya position som Vice President B2C Sales för Michelin Europe North. Han efterträder Theres Gosztonyi som efter tre år på denna post går vidare utanför Michelin gruppen.

I sin nya roll ansvarar Agostino Mazzocchi för konsumentprodukter, däck för personbilar, motorcyklar och cyklar i Österrike, Schweiz, Tyskland, Skandinavien och Storbritannien. Han kommer att arbeta med det internationella teamet för att leda försäljningen i regionen och rapporterar direkt till VDn för Michelin Europe North, Maria Röttger.

–Vårt mål i regionen är att fortsätta öka den hållbara och vinstgenererande tillväxten som vi har uppnått i vårt däcksegment de senaste åren genom att vinna över kunder med kvaliteten hos våra premiumdäck. När Agostino Mazzocchi, med experterfarenhet från internationell försäljning, axlar den här rollen är vårt mål att ytterliga öka vår försäljning och således stärka företaget, säger Maria Röttger, VD för Michelin Europe North region. Jag vill tacka Theres Gosztonyi för hennes enastående arbete och hängivenhet. Hon har skapat ett starkt fotfäste för försäljningen i regionen, både innehållsmässigt och beträffande bemanningen, och på så sätt banat väg för en ljus framtid. Vi önskar henne allt gott och alla framgångar.

Agostino Mazzocchi påbörjade sin karriär inom Michelin för 24 år sedan. Sedan dess har han utmärkt sig inom strategisk marknadsföring och på olika positioner inom försäljning på flera marknader, inbegripet Italien, Frankrike och Japan.

placeholder-image

–Jag gläds åt att få detta förtroende av Michelin och jag ser fram emot mina nya uppgifter på denna högst ansvarsfyllda position. Tillsammans med mitt team avser jag att vara nära marknaderna, ytterligare stärka våra kundrelationer och förenkla processer så att vi alltid kan möta kundernas krav. Vårt mål är att fortsätta öka vår marknadsandel inom premiumsegmentet

Agostino Mazzocchi, Vice President B2C Sales Michelin Europa Nord

Press kit

print mail share
close

Kontakta