header-search
Nu på webben och i appen
print mail share
close
placeholder-image
west Alla artiklar
print mail share
close

Nu på webben och i appen

16 november 2021

I mer än ett sekel har MICHELINs gastronomiguide presenterat förstklassiga restauranger och ställen att bo på runt om i världen för matälskare och resenärer. Restaurangerna som presenteras i MICHELIN guiden inbjuder dig inte bara att äta, utan är också attraktiva som resmål. Med det nya hotellutbudet som nu publicerats sätter Michelin standarden även när det kommer till att välja rätt boende.

När man väljer hotell på MICHELIN guidens digitala plattformar gäller samma höga standard och värderingar som i restaurangguiden: strävan efter utmärkthet, främjandet av det unika och betoningen på lokalkännedom.

Hotellvalsprocessen skiljer sig från restaurangerna. Medan restaurangerna väljs ut av anonyma inspektörer utförs hotellurvalet av Tablet Hotels teamet, hotellexperter från MICHELIN guiden sedan 2018 och av tidigare gäster.

"Vi har stramat tyglarna när det gäller hotellvalet med fokus på de bästa, mest unika och minnesvärda upplevelserna. Vi förmedlar gärna våra erfarenheter till resenärer och matälskare runt om i världen när de ska välja boende. Vi har ytterligare utökat vårt utbud av digitala plattformar. Allt med målet att vi vill bli riktmärket för förstklassiga rekommendationer av hotell- och restauranger"

Gwendal Poullennec, internationell chef MICHELIN guiden
placeholder-image

Hotell väljs ut i samarbete med resenärerna

Alla gäster som har bokat en vistelse på något av hotellen via surfplatta kan aktivt delta i hotellvalet. För att göra detta betygsätter de helt enkelt sitt respektive hotell efter sin vistelse. Varje hotell med underbetyg kontrolleras och vid behov tas de bort från urvalet, trots allt spelar det individuella intrycket en avgörande roll i hotellvalet.

Resenärer kan hitta det hotell de väljer på plattformen för bokning online utvecklad av Tablet (https://www.tablethotels.com/de). Alla hotell kännetecknas av individualitet, egen stil och utmärkt service. Vid programmering av plattformen låg fokus även på service. Bokningsprocessen är enkel och intuitiv, valet av hotell görs med bara några få klick från den inledande researchen till koll om det finns passande boende ledigt och bokningen av rum.

–I mer än 20 år har Tablet varit det bästa stället att hitta och boka världens mest extraordinära hotell online. Som hotellexperter har vi förbundit oss till samma mål som när vi valde restauranger i MICHELIN guiden, nämligen att bara visa resenärerna platser som är värda sin tid och som tillför något meningsfullt till resan. Precis som med krögare fokuserar vi på talang, expertis och personlighet hos passionerade hotellägare när vi väljer hotell. Det är de som gör fantastiska resmål runt om i världen ännu mer attraktiva, säger Lucy Lieberman, Vd Tablet Hotels.

MICHELIN guiden är medveten om pandemins inverkan på resor, gastronomi och livsstilssektorer. Med sitt utbud av hotell och restauranger vill guiden aktivt främja branschen och möta resenärers och gourmeters förväntningar. Mer än någonsin förlitar de sig på autentiska, kulinariska upplevelser och oförglömliga semestrar.

placeholder-image

Hotellet Castello Reschio i Italien, som rekommenderas i appen Tablethotels.