header-search
Vanliga frågor om Tablet Hotels
print mail share
close
placeholder-image
west Alla artiklar
print mail share
close

Vanliga frågor om Tablet Hotels

28 april 2022

Frågor från konsumenten

Hur föreslår jag ett hotell via Tablet?

Kontakta vår kundtjänst på customerservice@tablethotels.com.

Hur rapporterar jag ett klagomål på ett hotell via Tablet?

Kontakta vår kundtjänst på customerservice@tablethotels.com. När du har slutfört din vistelse på ett hotell som bokats digitalt kommer du också att få en enkät skickad för din feedback om hotellet och din upplevelse där.

Finns det något sätt att veta om en restaurang listad på www.guide.michelin.com erbjuder boende?

Du kan filtrera "med sovrum" under "Faciliteter och tjänster" på webbplatsen www.guide.michelin.com eller i iOS-appen. Alla restauranger som erbjuder boende kommer då att lyftas fram. En del kan ligga inne på hotellet, alternativt är den en del med eget rum.

Hur bestämmer jag var jag kan bo när jag planerar resor till restauranger med Michelin-rankning?

Om din valda restaurang inte erbjuder boende kan du alltid söka i Tablet efter det hotell som ligger närmast den relevanta staden/staden/området.

Är hotell på Tablet inspekterade och liknar urvalskriterierna de som tillämpades på hotell i Michelinguiden?

Alla Tablethotell genomgår en rigorös urvalsprocess. Vi väljer nya hotell enligt följande kriterier:

 • Spännande inredning och arkitektur
 •  Individualitet, autenticitet och en personlig stil
 • Kalitet och konsekvens i service, komfort och underhåll
 • En destination för sig: hotellet bidrar till den lokala upplevelsen
 • En enastående upplevelse för priset

När hotell väl är listade på tablethotels.com granskas de regelbundet, och dessutom kan Michelininspektörer kontrollera faciliteter och service under anonyma vistelser. Slutligen tas även hänsyn till våra gästers feedback.

Frågor från hotellägaren

Vad definierar varumärket Tablethotell?

Vårt hotellutbud har enastående lokaler runt om i världen. Hotellen kännetecknas av en utmärkande personlighet med stark känsla för detalj och service. Urvalet täcker ett brett utbud av stilar, atmosfärer och priser. Många av dessa har fått lokalt och internationellt beröm i åratal medan andra hotell är nya upptäckter. De flesta är oberoende även om exceptionella hotell som är medlemmar i kedjor också kan granskas för inkludering på individuell basis. Nyckeln är att alla Tablethotell erbjuder sina gäster en unik och exceptionell upplevelse.

Jag togs bort från Tablethotels.com, varför då?

För båda våra webbplatser gör vi ett begränsat urval av de hotell och restauranger som vi anser vara mest intressanta för våra kunder. Detta inkluderar inte automatiskt, att varje hotellrestaurang kommer att väljas för guide.michelin.com, precis som inte alla hotell kommer att visas på tablethotels.com, även om dess restaurangsiffror finns på vår webbplats.

Eftersom vi bedömer hotell runt om i världen exklusivt för våra användare, har vi ett patentskyddat kriterium för inkludering och ger således ingen feedback eller skäl till att hotell inte inkluderas i urvalet. Vi erbjuder det allra bästa utbudet av hotell, som höjer standarden, kvaliteten och den övergripande upplevelsen för våra användare varje år.

Tablethotels.com kan återbesöka ditt hotell i framtiden utan extra avgift om några betydande förbättringar av hotellet skulle ske.

Hur kommer vi med på tablethotels.com? Vad är kostnaden? Vilka är kriterierna?

Du kan kontakta tablethotels.com via hemsidan. Vi tillämpar en obligatorisk ansökningsavgift på cirka 2 500 kronor, som inte är återbetalningsbar. För beslut använder vi följande kriterier:

 • Spännande inredning och arkitektur
 •  Individualitet, autenticitet och en personlig stil
 •  Kvalitet och konsekvens i service, komfort och underhåll
 • En destination för sig: hotellet bidrar till den lokala upplevelsen
 •  En enastående upplevelse för priset

Att skicka in en ansökan för granskning garanterar inte att ett hotell kommer att väljas, bara att hotellet kommer att utvärderas av urvalskommittén. Om och när ett hotell blir valt, kommer Tablet att meddela hotellet processen för onboarding. Observera att hotell som erbjuder en högkvalitativ kulinarisk upplevelse och service tas i särskild beaktning, såsom restauranger med Michelinstjärnor. Inkludering kräver att man undertecknar ett avtal om standarddistribution och åtar sig att betala 15 procent i provision på genomförda bokningar.

Jag har skickat en ansökan till Tablethotels.com men jag fick ingen feedback sedan dess, vad kan jag göra för att få svar?

Kontakta hotelgroup@tablethotels.com för support. Vänligen observera att ansökningsprocessen vanligtvis sträcker sig upp till 2 månader. Om du har skickat in en ansökan inom den tiden, kommer Tablet att kontakta dig inom kort med utvärderingen och resultatet av ditt hotell.

Hittills var rekommendationen för hotell i Guide Michelin gratis. Är det fallet med Tablet också?

Tablethotels.com är en digital webbplats där alla som litar på vår selektion av hotell fritt kan få tillgång till vår rekommendation, välja destination och boka online. Till skillnad från en tryckt guide, där kunden betalar för informationen, är det i den digitala modellen hotellägaren som betalar provision på aktualiserade bokningar. Det finns ingen årsavgift för ett hotells inkludering. Hotellägaren kommer endast att betala en provision när en resenär bokar via Tablethotels.com och genomför sin vistelse.

Jag har ett hotell listat i Tablet. Hur kan jag få min restaurang recenserad i Michelinguiden?

Att ett hotell är listat på tablethotels.com betyder inte per automatik att dess restaurang kommer att recenseras för Michelinguiden. Våra inspektörer utför anonyma tester för att fastställa restaurangutbudet i Michelinguiden.

Inspektörernas kriterier vid bedömning av restauranger är följande:

 • Kvaliteten på produkterna
 • Behärskande av kulinariska färdigheter
 • Harmonisk sammansättning av smaker
 • Kökets personlighet
 • Regelbundenhet både över tid och på menyn

Finns det några speciella krav för att ingå i Tablet Plus?

Hotell som är nya för Tablet ges möjlighet att gå med i detta program, liksom för närvarande listade hotell som visar exceptionell kundfeedback. Ett hotell måste ha 18 av 20 på Tablet Meter Poäng för att delta i Tablet Plus. Kraven inkluderar VIP-behandling av Tablet Michelinanvändare, med ett erbjudande om uppgraderingar och mervärdesprivilegier på Tablet Plus-användarvistelser. För närvarande finns över 1 000 hotell i Tablet Plus-programmet. Det finns tre nivåer av deltagande som hotell kan välja mellan, varav två kräver en årlig deltagaravgift.

Hur arbetar er urvalskommitté för att granska hotell? Går ni alltid till platserna för att prova och hur tillämpar ni era kriterier?

Vår långa erfarenhet och expertis, i kombination med vårt starka engagemang för nedanstående kriterier, driver vår förmåga att välja de allra bästa hotellboendena i världen:

 • Spetskompetens inom inredning och arkitektur
 • Individualitet som reflekterar personlighet och autenticitet
 • Kvalitet och konsekvens i service, komfort och underhåll
 • En destination för sig: hotellet bidrar till den lokala upplevelsen
 • Ger extraordinär upplevelse för sitt pris

Oanmälda besök och vistelser på hotellen har varit en vanlig och avgörande del av vår process sedan starten och kommer att förbli det. Medan vi rutinmässigt omvärderar hotell som redan är listade i urvalet, ger våra intresserade publik sina omdömen i Tablet Meter Score. Betygen baseras på en 20-gradig skala, från feedback från verifierade Tablet-gäster. Om betyget för ett hotell faller under 15 tas det bort från urvalet. Detta verktyg för kvalitetskontroll är en av våra mest värdefulla tillgångar för att säkerställa att de valda hotellen fortsätter att ge våra användare en enastående upplevelse, år efter år.

Press kit

print mail share
close

Kontakta