header-search
Det nya sortimentet av premiumdäck för landsvägscykeln: MICHELIN POWER CUP
print mail share
close
placeholder-image
west Alla artiklar
print mail share
close

Det nya sortimentet av premiumdäck för landsvägscykeln: MICHELIN POWER CUP

21 april 2022
  • Utvecklat för tävlingsåkare och optimerat för krävande cyklister
  • Ny gummiblandning ger fart, lågt rullmotstånd och grepp i kurvor
  • 100 % återvinningsbar förpackning

Serien av premium landsvägscykeldäck, MICHELIN POWER CUP, är designad och optimerad för skickliga cyklister. Sortimentet erbjuder något för alla - från den erfarne cyklisten som tävlar i Grand Tours, till entusiastiska fritidscyklister som söker optimal prestanda under sina turer.

MICHELIN POWER CUP kommer finnas i tre versioner: Tubular, vilken är en del av Racing Line, samt Tubetype och Tubeless Ready (TLR), som båda är en del av Competition Line. 

Eftersom cykling växer i popularitet i takt med att efterfrågan av hållbara transportalternativ ökar, meddelar Michelin att alla förpackningar för cykeldäck nu kommer att vara 100 procent återvinningsbara och ansvarsfullt inköpta. 

MICHELIN POWER CUP Tubular använder tekniker som Gum-X Technology för optimerad rullningseffektivitet, kurvgrepp och lång livslängd. High Density Shield Technology för starkt punkteringsmotstånd. Ett 2x 160 TPI hölje som erbjuder komfort vid höga lufttryck; och ett latexrör för att minska vikten samtidigt som det förbättrar punkteringsskydd, rullningseffektivitet och komfort.

MICHELIN POWER CUP Tubetype använder också Gum-X Technology för optimerad rullningseffektivitet, kurvgrepp och lång livslängd. Aramid Shield Technology erbjuder ytterligare punkteringsskydd och ett 3x 120 TPI-hölje som borgar för robusta sidoväggar. Dessutom möjliggör användningen av Gum-X Technology en ren design med ett slätt slitbanemönster.

MICHELIN POWER CUP TLR använder Gum-X Technology och inkluderar Tubeless Shield Technology som kan användas med tätningsmedel och som ger extra klämskydd. Däcket erbjuder optimerad komfort och har ett lätt hölje som är TLR-kompatibelt; ett 4x 120 TPI-hölje som är robust och pålitligt under en mängd olika vägförhållanden.
 
MICHELIN POWER CUP sortimentet finns sedan mars 2022 i följande storlekar: 

MICHELIN POWER CUP Tubular ersätter MICHELIN POWER COMPETITION Tubular

placeholder-image

MICHELIN POWER CUP Tubetype ersätter MICHELIN POWER ROAD

placeholder-image

MICHELIN POWER CUP TLR ersätter MICHELIN POWER ROAD TLR

placeholder-image

Klassisk = Mörkade sidoväggar

I enlighet med Michelin gruppens All Sustainable-strategi, är alla förpackningar för MICHELIN cykeldäck nu 100 procent återvinningsbara. Förpackningarna är gjorda av ansvarsfullt inköpt kartong och papper, och är tillverkat av hållbara material, inklusive vegetabiliskt bläck och vattenbaserade lim.


Press kit

print mail share
close

Kontakta